Sfeervolle spelletjesmiddag ondanks de vele regen

Vrijdag stond in het teken van het dorp. Met z’n allen er een gezellige dag van maken! Na het dorpsontbijt zijn er verschillende activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan het Wii Mario Kart toernooi, darten, klaverjassen, Oud-Hollandse spellen, spijkerslaan, huiskamerspelletjes en nog veel meer. Naast de spelletjes was er een springkussen opgeblazen in de tent waar de jongere telgen onder ons hun energie goed kwijt konden. Ook zijn er vele kleine Rembrandtjes gecreeërd door de schminkers. Helemaal top! Bij deze activiteiten horen natuurlijk ook winnaars. Hieronder volgen een paar foto’s en winnaars van de dag. Daarnaast is er een fotoalbum gemaakt van deze middag. Bekijk hier het fotoalbum!

Wii Mario Kart

Voor het eerst een heus Mario Kart toernooi! De jongste wegpiraten kregen de kans om hun rijderskunsten te vertonen op de Wii. Elke race bood plek aan vier coureurs en werd er gestreden om een beste zak snoep. Van de 44 deelnemers was Hylke Prins de enige die iedereen in zijn achterspiegel kon zien en zodoende met de prijs aan de haal ging. Bekijk hier het fotoalbum van Mario Kart.
 
mariokart

Klaverjassen

Klaverjassen staat altijd garant voor gezelligheid, sfeer en peinzende gezichten. Er zijn menig spelers nat gegaan en er zijn de nodige pitjes gespeeld. Bekijk hier het fotoalbum van Klaverjassen.

1e prijs: Sjouke Veenstra
2e prijs: Robert Thalen
3e prijs: Joukje Smeding
 
klaverjassen-sjouke-veenstra-winnaar

Darten

Darten stond voornamelijk in het teken van de jeugd. Misschien dat de nieuwe Raymond van Barneveld (of Michael van Gerwen) zijn of haar kunsten stond te vertonen vanmiddag. Wie zal het zeggen?

1e prijs: Sylke Dijkstra
2e prijs: Friso Hoekstra
3e prijs: Hylke Prins
 
darten

Tobbedansen waterspektakel!

Ondanks de kou zijn er behoorlijk wat bikkels geweest die de kou getrotseerd hebben. Ze hebben zich opgegeven voor het fenomeen Tobbedansen. In vier verschillende leeftijdscategorieën werd gestreden voor de eer.

Winnaars
5 t/m 8: Jildo van der Veen
9 t/m 12: Jan Kok
13 t/m 17: Riemkje Zuidersma
18 en ouder: Hilco Rekker
 
tobbedansen