Nieuwe website voor Aldwâld

Vanaf vandaag hebben we een nieuwe website voor Aldwâld! De vorige website werd steeds lastiger om bij te houden en na een aantal jaren was het wel weer eens tijd voor wat nieuws. De nieuwe website is daarnaast voorzien van een beheersysteem zodat we heel gemakkelijk de website kunnen bijhouden met verschillende mensen. Op deze manier zitten we de komende jaren spreekwoordelijk gebeiteld! Vanwege het dorpsfeest gebruiken we eerst een uitgeklede versie van de website en zullen we zo snel mogelijk de overige delen gaan toevoegen (denk hierbij aan pagina’s voor verenigingen, de agenda vullen, over Aldwâld etc).

Vereniging op de website?
Omdat we een nieuwe website hebben willen we ook graag alle informatie up to date houden. Zo vragen we graag een ieder om zijn of haar vereniging aan te melden, die nog niet op de website staat, met enige informatie bij doarpsbelang Aldwâld. Dit kun je doen door een mail te sturen naar dorpsbelangen@aldwald.nl.

Agenda
Zoals je kunt zien staat er nog niet zoveel in de agenda voor 2013. Uiteraard worden er weer meerdere activiteiten georganiseerd in 2013 en we zullen dan ook zo snel mogelijk de agenda bijwerken.

Hou de website in de gaten!
Zoals gezegd zullen we de website constant bijhouden en verder gaan vullen. Ook zullen we naar verwachting veel berichten en foto’s plaatsen tijdens het doarpsfeest. Houd daarom de website goed in de gaten!